Jídelníček na únor 2020

Pondělí 3.2.2020

Polévka rajská s těstovinami

  • Kuřecí plátek zapečený ve smetanovo-bylinkové omáčce, brambory,
    obloha
  • Zelňáky (buchty plněné kys.zelím a uzeným masem)
Úterý 4. 2. 2020

Polévka hovězí s bylinkovým kapáním

  • Krůtí nudličky s pórkem, dušená rýže s pohankou
  • Pizza s kečupem a sýrem
Středa 5. 2. 2020

Polévka mléčná s vajíčkem

  • Masový nákyp, brambory m.m., salát z červeného zelí
  • Mexická pánev, tmavý chléb
Čtvrtek 6. 2. 2020

Polévka gulášová

  • Treska tmavá na tymiánu, bramborové pyré s mrkví, obloha
  • Kung Pao z kuřecího masa , tarhoňa (těstovina)
Pátek 7. 2. 2020

Polévka rýžová

  • Vepřové maso na paprice, houskový knedlík
  • Tvarohový koláč s meruňkami a drobenkou

Pondělí 10. 2. 2020

Polévka krupicová s vajíčkem

  • Plátek uzeného masa, bramborová kaše, kyselá okurka
Úterý 11. 2. 2020

Polévka slovenská zelná

  • Kuřecí steak na dijónský způsob, rýže
Středa 12. 2. 2020

Polévka selská

  • Králičí karbanátky, šťouchané brambory, zeleninový salát
Čtvrtek 13. 2. 2020

Polévka česneková s bramborem

  • Těstoviny zapečené s kuřecím masem, rajčaty, žampiony a sýrem,
    kyselá okurka
Pátek 14. 2. 2020

Polévka hrachová s krutony

  • Vepřové maso na slanině, houskový knedlík

Pondělí 17. 2. 2020

Polévka hovězí vývar s písmenky

  • Čočka po orientálsku, vejce, okurka, chléb
  • Špekové knedlíky, zelí
Úterý 18. 2. 2020

Polévka jáhlová se zeleninou

  • Smažený kuřecí řízek, brambory m.m., obloha
  • Smažený kuřecí řízek, bramborový salát
Středa 19. 2. 2020

Polévka uzená s kroupami

  • Masové koule v rajské omáčce, těstoviny
  • Bramborové šišky s mákem, bílá káva
Čtvrtek 20. 2. 2020

Polévka drůbeží jemná

  • Rybí karbanátek se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát
  • Guláš z krůtího masa po staročesku, rýže
Pátek 21. 2. 2020

Polévka brokolicová se smetanou

  • Kuřecí stehno na česneku, bramborový knedlík
  • Tortilly plněné kuřecím masem, zeleninou a dresinkem

Pondělí 24. 2. 2020

Polévka Slepičí s masem a nudlemi

  • Krůtí játra s mandlemi a žampiony, rýže basmati
  • Buchty s povidly a tvarohem, mléko
Úterý 25. 2. 2020

Polévka bramboračka

  • Rybí filé na srbský způsob, šťouchané brambory, obloha
  • Luštěninové lasagne
Středa 26. 2. 2020

Polévka hovězí s rýží a hráškem

  • Pečená krkovička na zázvoru, špalíčky, červené zelí
  • Hermelínové rizoto s bulgurem
Čtvrtek 27. 2. 2020

Polévka z vaječné jíšky

  • Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ochucené mléko
  • Vepřové maso v mrkvi, brambory m.m.,
Pátek 28. 2. 2020

Polévka drůbeží se strouháním

  • Debrecínský guláš z vepřového masa, houskový knedlík
  • Penne (těstoviny) se sýrovou omáčkou a kuřecím masem

Verze pro tisk